neděle 4. prosince 2016

PŘEKVAPENÍ

Dnešní článek je úplně odlišný!

Pro toho, kdo to ještě neví, dneska má jedna z nás svátek. A ano je to Barulek. Jelikož si Bára vybrala liché dny, tak na mě zbyly ty sudé. Ze začátku jsem byla trošku na vážkách, protože mi přijde, že tolik článků, kolik mám napsat tento měsíc, jsem snad ještě nenapsala. Ovšem, pak jsem v práci přišla na super nápad! Sehnat co nejvíce Barčiných přátel a členů rodiny, aby se se mnou spikli a my ji mohli popřát na jednom místě všichni společně. 

Tak bychom asi měli začít. 

Baruš, tohle je všechno jenom pro Tebe. 

"Barčo, chci Ti popřát krásný sváteční den, ať je provoněný sněhem, či stále popadaným listím, ale hlavně nějakým dobrým koláčem či buchtou, tebou vytvořenou. Užij si krásný den, s těma svýma chlapama. Maruška Š. "

"Přejeme Ti na Tvůj svátek ,stolek plny štamprlátek (samozřejmě slivovičku od tatínka), slunné dny k milování , měkkou postel na vyspáni ( bez které ty byt nemůžeš). A co dál se bude dít, už si umíme představit Posíláme pusu Terinka a Skrblík."

"Barčo, ten čas letí, po roce zas přeji Ti, ať splní se vše, co chceš a svátek si užiješ. Macka"

"Barunko, přeji Ti vše nejlepší k dnešnímu svátku, hlavně zdraví a pevný nervy . Zdeněk N."

"Čágo Baru, přeji vše nejlepší k dnešnímu svátku! Ať se Ti ve všem daří! Leoš"

"Milá Baruško, přejeme ti k tvému svátku hodně zdravíčka, štěstíčka a inspirace! Užij si krásný den podle tvých představ Verča a Luky"

"Frndo! Přeju ti jen to nejlepšejší k tvému svátku! Užívej si, miluj se, množ se a hlavně se neměň! Hudlana .. a nešlap nelámej! - Parašutistka"


"Dnes pijeme na zdraví všech Barborek :) Lazarovic tady máme, Hejtmánkovic postrádáme :'( Ale my to vydržíme, a pak to řádně oslavíme! Pusu mamka :-*"

"BARČO, přeji, AŤ se ti plní všechny tvé velké i ty o trochu menší sny, ať máš rozdělaných tolik věcí, kolik sama uznáš za vhodné, ať JSI šťastná a spokojená ... za šicím strojem, s háčkem v ruce, v zástěře i v terénu s foťákem, ať máš každý den nápad na úžasnej článek, kterej pouštíš do světa! Užij si krásný Sváteční den ! Pavla"

"Barunko, vše nej nej nej k dnešnímu svátečku  Irča s Laurinkou"

"Barunko, přeji ti ať tvůj krásný život je pestrý, barevný a zajímavý jako salát z pečené řepy. ...a ať Vaše manželství je hladké, dokonale, vyladěně a se sladkou tečkou jako zvěřinová paštika s brusinkami....přeji ti ať se ti to nikdy nepřejí. .. Marek"

"Milý Barulku, přejeme Ti, aby každý den v Tvém životě byl stejně zajímavý jako každá z kapitol Tvých oblíbených knih. Aby Tě stále provázela láska, přátelství, rodina, motivace a chuť do života. Pavla S."

"Barči, přejeme ti ke svátku hlavně pevné zdravíčko, štěstíčko v živote osobním i pracovním a hlavně brzké uhnízdění v tomto kraji;-)přeji Šternberáci:-*"

"Barčo, přejeme ti s Vojtou všechno nejlepší k svátku ať se ti splní všechny tvé sny, ať máš spoustu nových inspirací, uháčkovaných radostí a mraky nových receptů na sladkosti a dobrůtky (hlavně bezlepkové) těšíme se na Vás  Míša S."

"Milá Baru, přejeme Ti vše nejlepší k tvému dnešnímu svátku. Doufám, že je poslední svátek, který budeš trávit ve společnosti hrušek. Jirka a Petra."

"Baruuuu naše úžasná, přeji ti nádherně období plné úsměvu, energie a pozitivní nálady, kterou nás pravidelně obdarováváš  moc se těšíme na skoro sousedské živobytí... Krásně to oslav švagřičko  František"

"Přeji ti vše nejlepší, ať se ti daří. Vlastně ať se daří Vám všem a mějte se rádi. Lukáš S."

"Hromady stromečků kupí se na dvorku, mrzne jak sviňa na svatou Barborku (-10). Chýlí se ke konci holandská robota, brzo ho pošlete do řiti, KOKOTA! "Za prachy děkujem, budou se hodit. Kdo se ti bude dál na sortu hrbit? Za prachy děkujem, však chování mdlé máš! Nechej si Poláky, na Čechy nemáš!" Domů se netěší snad jenom debil nebo ten co nikdy s debily nežil. Vy jste si to zkusili za celou rodinu, já bych tam vydržel asi tak hodinu. Přeju ti k svátku hlavně pevné zdraví, návrat dom na Moravu ho snad i trochu spraví. Nastříhám z Holčovic kytici větviček, třešňových,višňových, z jabloní i hrušek. Doufám že rozkvetou pod stromečkem, přivoním a vzpomenu si na Štědrý den. Pusu tatin."

"Barulku vsetko najbajecnejsie -Lena"

A nakonec my. Já vlastně ani nevím, co Ti mám popřát. Asi Ti přejeme, ať už si můžeš ohřívat nožky u krbu, nebo nejlíp ve vaně na nožičkách v novém domečku. Přejeme Ti, aby sis tady našla super práci a byla zdravá a šťastná. Doufám, že se na mě moc nenaštveš, protože vím, že překvapení nemáš ráda. Ale snad Ti to udělalo radost. 

Máme Tě všichni moc rádi a doufáme, že budeš mít super sváteční den. 

Už ať jsi zase zpátky. Vlastně vy všichni. 



4 komentáře:

  1. Ani, dávám ti metrovej lajk! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásně vymyšlené :) a jenom malý detail. Já už nejsem S. Ale Š. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. No vidíš, Maruško.. tak to má člověk prostě zafixováno. To se moc omlouvám a už je to opraveno :)

    OdpovědětVymazat

Jsme rády za jakoukoli stopu :o)